Brahms: The Boy II – Επίσημο trailer & άλλες λεπτομέρειες

Το «The Boy» μπορεί να μην ήταν η πιο πολυδιαφημισμένη ταινία τρόμου το 2016, ωστόσο άφησε ορισμένες καλές εντυπώσεις και κατάφερε να μας προκαλέσει στιγμές τρόμου και ανατριχίλας με τις εκπλήξεις που ξεδίπλωνε στην κατά τ’ άλλα συνηθισμένη πλοκή του.

Έφτασε λοιπόν η ώρα του sequel! Η νέα ταινία φέρει τον τίτλο Brahms: The Boy II και αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα τους τις ΗΠΑ στις 21 Φεβρουαρίου 2020 (δεν έχει γίνει γνωστό κάτι για τη χώρα μας ακόμα).

Στο sequel μια οικογένεια μετακομίζει στο περιβόητο Heelshire Mansion αγνοώντας το τρομακτικό παρελθόν του οικήματος. Εκεί ο μικρός γιος της οικογένειας αναπτύσσει περίεργη σχέση με μια μυστηριώδη κούκλα που μοιάζει να είναι ζωντανή την οποία ονομάζει Brahms…

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και πάλι ο William Brent Bell (The Boy, The Devil Inside, Stay Alive) ενώ το σενάριο ο Stacey Menear που είχε γράψει και το πρώτο «The Boy». Πρωταγωνιστούν οι Katie Holmes, Ralph Ineson, Anjali Jay και Fabio William.

Το ολόφρεσκο επίσημο trailer του «Barhms: The Boy II» μπορείτε να απολαύσετε στην παρούσα είδηση. Αν και δεν είναι το πιο πρωτότυπο που έχουμε δει, οπωσδήποτε αφήνει κάποιες υποσχέσεις για αυτό το sequel. Δύο επίσημα και καλοσχεδιασμένα posters είναι επίσης διαθέσιμα.

brahms the boy II poster
boy 2 news

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles