Πρώτα trailers για τα Ash Vs Evil Dead και Damien

Πολύ πρόσφατα σας παρουσιάσαμε τα πρώτα σύντομα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας για δύο από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές τρόμου του 2015 και 2016 αντίστοιχα. Αναφερόμαστε φυσικά στα Ash vs Evil Dead και Damien. Ήρθε η ώρα λοιπόν να απολαύσουμε τα πρώτα επίσημα trailers των δύο σειρών, ίσως πολύ νωρίτερα απ’ ό, τι περιμέναμε.

Για να είμαστε ακριβέστεροι, το trailer του Damien έχει περισσότερο teaser μορφή αλλά στο σύντομο διάστημα του δείχνει αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια όπως εικόνες από το κλασικό The Omen του 1976, αναζωπυρώνοντας τα αισθήματα νοσταλγίας!

Αντίθετα, το trailer του Ash vs Evil Dead είναι χορταστικότατο (και ιδιαίτερα αιματηρό φυσικά) και στην άνω των τριών λεπτών διάρκειά του κάνει ένα ευχάριστο ταξίδι στο παρελθόν του Evil Dead! Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Απολαύστε τα και τα δύο παρακάτω!

Α, και να μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε στην ημερομηνία πρώτης μετάδοσης του Ash vs Evil Dead η οποία γνωστοποιήθηκε μαζί με το trailer. Αυτή έχει οριστεί για τις 31 Οκτωβρίου του 2015 (ψιλοαναμενόμενο) από το Starz.

Θυμηθείτε και το προηγούμενο οπτικό υλικό για τις δύο σειρές στους ακόλουθους συνδέσμους:

Damien Teaser Trailer

Ash vs Evil Dead Visual

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles