Wolves (Λύκοι Ανάμεσά Μας): Κυκλοφορεί σύντομα στην Ελλάδα

Η νέα ταινία τρόμου/δράσης του σεναριογράφου των X-Men και Watchmen David Hayter βρήκε τελικά το δρόμο και για τη χώρα μας. Το Wolves (ελληνικός τίτλος: Λύκοι Ανάμεσά Μας) -όπως ονομάζεται η ταινία- θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε DVD στις 17 Απριλίου 2015 από την Tanweer.

Η υπόθεση του Wolves περιστρέφεται γύρω από έναν νεαρό άνδρα-λυκάνθρωπο που κατά την προσπάθειά του να ανακαλύψει το παρελθόν της οικογένειάς του φτάνει σε μια πόλη όπου κατοικούν λυκάνθρωποι και συγκρούεται με μερικούς απ’ αυτούς.

Πρόκειται για καναδέζικη παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστούν οι Lucas Till (Χ-Men: η πρώτη γενιά), Stephen McHattie (300), John Pyper-Ferguson (The Last Ship), Merritt Patterson (The Hole) και Jason Momoa (Game of Thrones). Η διάρκεια της ταινίας είναι 91 λεπτά.

https://www.imdb.com/video/vi3185946393/?ref_=ext_shr_lnk

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ