Νέο sci-fi/horror με τη Lulu Wilson

Η δραστήρια και ανερχόμενη στον horror κινηματογράφο Lulu Wilson (Annabelle: Creation, Becky) θα ξαναπασχολήσει σύντομα το κοινό σε μια νέα ταινία sci-fi/horror κατεύθυνσης. Συγκεκριμένα θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ «Xeno» όπου αναπτύσσει φιλία με ένα τρομακτικό εξωγήινο πλάσμα.

Καθώς οι πράκτορες της κυβέρνησης περιστοιχίζουν το πλάσμα, η νεαρή κοπέλα που υποδύεται η Wilson προσπαθεί να το προστατέψει και ταυτόχρονα να τα βγάλει πέρα με την καταθλιπτική μητέρα της και τον βίαιο ερωμένο της.

Οι Omari Hardwick (Power) και Trae Romano (Stargirl) συμμετέχουν επίσης στο cast. Ο Matthew Loren Oates (Farewell Bender) έχει αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία του «Xeno».

Οι Kevin Hart, Bryan Smiley και Luke Kelly-Clyne θα αναλάβουν την παραγωγή για την εταιρία Hartbeat, μαζί με τους Oates και Shana Marie. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Thai Randolph, Kevin Healey και Ty Walker εκ μέρους της Hartbeat.

Το εξωγήινο τέρας θα κατασκευαστεί από την Henson Company!

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ