Ετοιμάζεται remake για το Speak No Evil

Άραγε πόσοι θυμούνται το εκπληκτικό και συνάμα αποκαρδιωτικό φιλμ τρόμου της περυσινής χρονιάς «Speak No Evil»; Όσοι το έχουν δει καταλαβαίνουν για πόσο disturbing φιλμ μιλάμε. Ε λοιπόν όπως μάθαμε, η αμερικάνικη κινηματογραφική βιομηχανία θέλησε να επενδύσει πάνω στην επιτυχία της δανο-ολλανδέζικης παραγωγής φτιάχνοντας remake.

Ο χαρισματικός James Watkins (The Woman in Black, Eden Lake) θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο του νέου φιλμ για λογαριασμό των Blumhouse και Universal. Ο Scoot McNairy (Argo) εντάχθηκε πρόσφατα στο cast σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate, Happiest Season) και James McAvoy (Split, Glass) θα συμμετέχουν επίσης στο remake.

Παραγωγός θα είναι ο μεγάλος Jason Blum για την Blumhouse, ενώ οι Paul Ritchie, Christian Tafdrup, Jacob Jarek και Bea Sequeira θα εργαστούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ημερομηνία πρεμιέρας στα cinema ορίστηκε η 9η Αυγούστου 2024.

Για να δούμε λοιπόν…αξίζει τον κόπο η επανεκτέλεση μιας τόσο καλής ταινίας τρόμου και τόσο πρόσφατης; Προσωπικά διατηρώ τις αμφιβολίες μου αλλά θα το διαπιστώσουμε με σιγουριά σε έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles