Επιβεβαιώθηκε η Neve Campbell για το Scream 5

Οι φήμες οργίαζαν και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η αναμφισβήτητη super star του Scream Neve Campbell ανακοίνωσε την παρουσία της στο πέμπτο φιλμ του franchise που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022.

Δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής:

Μετά από διαρκείς συζητήσεις με την ομάδα παραγωγής Radio Silence, τα άτομα της ομάδας έδειξαν τέτοια αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για τον Wes Craven και για οτιδήποτε δημιούργησε στο ‘Scream’ franchise. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη που θα ξαναπαίξω το ρόλο της Sidney Prescott και με την επιστροφή μου στο Woodsboro.

Neve Campbell

Η Campbell έρχεται να συμπληρώσει το cast μερικών original ηθοποιών που θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία όπως οι David Arquette και Courtney Cox. Σε αυτούς θα προστεθούν νεοφερμένοι ηθοποιοί στον κόσμο του Scream όπως οι Jack Quaid, Melissa Barrera και Jenna Ortega.

Περισσότερα για το Scream 5 μπορείτε να διαβάσετε στην παλιότερη είδησή μας εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Πρώτες φήμες για το Scream 7

Scream VI Review

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ