Νέα ταινία τρόμου με τον Tony Todd

Μπορεί ο σπουδαίος Tony Todd να έχει χάσει πλέον τη λάμψη που τον περιστοίχιζε όταν ενσάρκωνε τη θρυλική φιγούρα του διαβολικού Candyman στα 90s, αυτό όμως δεν τον έχει πτοήσει καθόλου όσον αφορά την δραστηριότητά του στο πεδίο του τρόμου.

Ο Todd θα πρωταγωνιστήσει σε μία ακόμα ταινία τρόμου που ονομάζεται «LiveEvil» και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Vladimir Kulich, Charlene Amoia, Vincent M. Ward και J. Richey Nash. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του άπειρου Ari Kirschenbaum.

Πρόκειται για μεταφυσικό θρίλερ στο οποίο μια διαβολική δύναμη επιτίθεται στο αστυνομικό τμήμα μιας μικρής πόλης τη νύχτα του Halloween και ο σερίφης με τον βοηθό του προσπαθούν να την σταματήσουν προτού γίνει ακόμα πιο ισχυρή απειλώντας ολόκληρο τον κόσμο!

Πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα το trailer και το poster τα οποία και σας παρουσιάζουμε. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το «Live-Evil» να είναι καλύτερο από κάτι «Vampire In Vegas» και «Dead of the Nite» τα οποία πραγματικά δεν βλέπονται με τίποτα και κηλιδώνουν το όνομα του Tony Todd. Δεν είμαστε πάντως ιδιαίτερα αισιόδοξοι είναι η αλήθεια…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles