Πληροφορίες για το sequel του The Babysitter

Η ψυχαγωγία που μας χάρισε το εκρηκτικό comedy horror φιλμ The Babysitter πριν από δύο χρόνια δεν ξεχνιέται εύκολα. Είναι λογικό λοιπόν αρκετοί από εμάς να αναμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια την οποία έχει φροντίσει να μας φέρει το Netflix στο μελλοντικό πρόγραμμά του.

Ας δούμε τι έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής για το The Babysitter 2. Κατ’ αρχή ο McG θα επιστρέψει στη σκηνοθεσία όπως και τα περισσότερα μέλη του αρχικού cast. Δυστυχώς δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα επιστρέψει η μεγάλη πρωταγωνίστρια του πρώτο φιλμ, Samara Weaving την οποία απολαύσαμε πρόσφατα στο καταιγιστικό Ready or Not.

Στο σενάριο θα βρούμε τον Dan Lagana, έναν καινούριο σεναριογράφο ο οποίος έχει ασχοληθεί μόνο με λίγες τηλεοπτικές σειρές. Όσον αφορά το έτος κυκλοφορίας γνωρίζουμε ότι το νέο φιλμ θα προβληθεί κάπου μέσα στο 2020 αλλά χωρίς να είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Η υπόθεση είναι σχετικά απλή. Ο νεαρός Cole αφού επιβίωσε από την επίθεση της σατανικής σέχτας που τον τρομοκράτησε στο σπίτι του στο αρχικό φιλμ, προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του. Αλλά όταν τα μέλη της σέκτας επιστρέφουν μυστηριωδώς ο Cole πρέπει να εφεύρει νέους τρόπους για να αντιμετωπίσει τους διαβολικούς διώκτες του.

Αναμένουμε περισσότερα στο κοντινό μέλλον. Μείνετε στο horrormovies.gr για όλα τα updates σχετικά με το The Babysitter 2.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles