Τον Απρίλιο του 2022 το νέο θρίλερ του Robert Eggers

Ο Robert Eggers δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του με έξοχες ταινίες ατμοσφαιρικού τρόμου όπως οι The Witch (2015) και The Lighthouse (2019). Από το επόμενο έτος λοιπόν ο προικισμένοις Αμερικανός σκηνοθέτης θα μας προσφέρει το νέο του κινηματογραφικό πόνημα που ονομάζεται «The Northman».

Η υπόθεση του φιλμ είναι φαινομενκά απλή. Ένας Βίκινγκ πρίγκιπας αναζητά εκδίκηση για την δολοφονία του πατέρα του. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες πρόκειται για ένα θρίλερ εκδίκησης με έντονα adventure στοιχεία.

Ο Eggers εκτός από τη σκηνοθεσία έχει γράψει και το σενάριο σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο Ισλανδό ποιητή και συγγραφέα Sjón. Το φιλμ αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία στις 22 Απριλίου του 2022.

Αυτό όμως που προκαλεί αίσθηση με το «The Northman» είναι το cast του. Πρόκειται για ένα λαμπερό επιτελείο ηθοποιών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe και Ethan Hawke!

Μιλάμε δηλαδή για προσεγμένη παραγωγή με σπουδαίους συντελεστές σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, σε πρόσφατο tweet, ο Robert Eggers αποκάλυψε και το σκοτεινό poster της ταινίας του το οποίο σας παρουσιάζουμε.

Αναμένουμε περισσότερο οπτικό υλικό στο σύντομο μέλλον. Μείνετε μαζί μας για περισσότερα.

northman poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ