Πρεμιέρα στην Ελλάδα για το Ορφανό: Πρώτος Φόνος

Επιτέλους το πολυαναμενόμενο prequel του σπουδαίου φιλμ ψυχολογικού τρόμου «Orphan» (2009) παίρνει το δρόμο προς τις αίθουσες. Στη χώρα μας, το «Orphan: First Kill» (Το Ορφανό: Πρώτος Φόνος) θα κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο από την Tanweer στις 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Σκηνοθέτης του prequel είναι ο αξιοπρόσεκτος και δημιουργικός σκηνοθέτης William Brent Bell, ο άνθρωπος δηλαδή που μας έδωσε δημοφιλείς ταινίες τρόμου όπως «Stay Alive», «The Devil Inside» και «The Boy». Στο σενάριο βρίσκουμε τον David Coggeshall (The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia).

Περίληψη:

Το τρομακτικό έπος της Έστερ συνεχίζεται σε αυτό το συναρπαστικό πρίκουελ της αρχικής και συγκλονιστικής επιτυχίας τρόμου, “Το Ορφανό”. Αφού ενορχηστρώνει μια λαμπρή απόδραση από μια ψυχιατρική εγκατάσταση της Εσθονίας, η Έστερ ταξιδεύει στην Αμερική υποδυόμενη την εξαφανισμένη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας. Ωστόσο, μια απροσδόκητη ανατροπή προκύπτει που την φέρνει απέναντι σε μια μητέρα που θα προστατεύσει με κάθε κόστος την οικογένειά της από το δολοφονικό “παιδί”.

Πρωταγωνιστούν οι Isabelle Fuhrman, Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa, Samantha Walkes, Matthew Finlan, Lauren Cochrane, David Lawrence Brown, Kristen Sawatzky και Gwendolyn Collins. Η διάρκεια του φιλμ είναι 1 ώρα και 39 λεπτά.

Το Ορφανό poster

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ