The Hole in the Ground (Η Τρύπα): Τέλη Μαρτίου στα ελληνικά cinema

Στις 28 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, άλλο ένα αξιοπρόσεκτο φιλμ τρόμου θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Πρόκειται για το «The Hole in the Ground» (Η Τρύπα) του Ιρλανδού σκηνοθέτη Lee Cronin το οποίο αποτελεί και το προσωπικό του ντεμπούτο στις full length ταινίες.

Περίληψη:

Η Σάρα και ο νεαρός της γιος ο Κρις μετακομίζουν σε ένα καινούργιο σπίτι στην Ιρλανδική ύπαιθρο, δίπλα σε ένα δάσος που κρύβει μια πελώρια καταβόθρα. Ένα βράδυ, ο Κρις εξαφανίζεται, αλλά όταν επανεμφανίζεται μοιάζει να μην έχει πάθει τίποτα και να μην έχει αλλάξει καθόλου. Ωστόσο, καθώς η συμπεριφορά του γίνεται ολοένα και πιο ανησυχητική, η Σάρα αρχίζει να φοβάται ότι το αγόρι που επέστρεψε μπορεί να μην είναι πια ο γιος της.

Πρωταγωνιστούν οι Seána Kerslake, James Quinn Markey, Simone Kirby, Steve Wall και Eoin Macken. Η ταινία κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη Neo Films και η διάρκειά της είναι 90 λεπτά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ