Συνεργασία James Wan και Netflix σε νέα ταινία slasher

Αυτή κι αν είναι ενδιαφέρουσα είδηση. Ναι μπορεί ο μεγάλος James Wan να έχει ελαττώσει τη σκηνοθετική του παρουσία σε ταινίες τρόμου, ωστόσο παραμένει δραστήριος ως παραγωγός στη horror σκηνή.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατες πληροφορίες του έγκυρου deadline.com ο Wan βρίσκεται σε συνεργασία με το δίκτυο Netflix για την δημιουργία μιας νέας ταινίας τρόμου της slasher υποκατηγορίας που φέρει τον γλαφυρό τίτλο «There’s Someone Inside Your House».

Η ταινία βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα της Stephanie Perkins του 2017. Η πλοκή του βιβλίου επικεντρώνεται σε μια νεαρή κοπέλα που αφήνει πίσω το σκοτεινό παρελθόν της στη Χαβάη και μετακομίζει με τη γιαγιά της στη Νεμπράσκα. Εκεί αποκτά καινούριους φίλους και συμμαθητές οι οποίοι όμως θα αρχίσουν να δολοφονούνται βίαια από έναν μυστηριώδη δράστη, κάτι που φέρνει την κοπέλα αντιμέτωπη με το σκοτεινό παρελθόν της…

Λίγο κλισέ η υπόθεση αλλά από τη στιγμή που μπλέκεται ο James Wan και το πάντα ποιοτικό Netflix οι προσδοκίες για αυτό το εγχείρημα είναι αυξημένες. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ