Πλούσιος από Τρόμο ο Ελληνικός Κινηματογραφικός Σεπτέμβρης

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει αλλά οι φίλοι του τρόμου δεν πρέπει να είναι δυσαρεστημένοι. Κι αυτό διότι το Φθινόπωρο πάντα επιφύλασσε πλούσιο horror υλικό στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Ήδη πολύ νωρίς μέσα στο Φθινόπωρο του 2017 θα έχουμε την τύχη να δούμε από τα μέρη μας τουλάχιστον 3 ταινίες τρόμου – οι 2 υψηλού προφίλ μάλιστα. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως.

Την αρχή κάνει το It Comes At Night (ελληνικός τίτλος: Έρχεται τη Νύχτα) του Trey Edward Shults που κάνει πρεμιέρα στα ελληνικά cinema στις 7 Σεπτεμβρίου από τη Seven Films. Επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που βρίσκει καταφύγιο σε ένα απομονωμένο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας αφύσικης απειλής που τρομοκρατεί τον κόσμο. Η ηρεμία τους θα δοκιμαστεί όταν φτάσει στο σπίτι μια απεγνωσμένη νεαρή οικογένεια που αναζητά κι αυτή καταφύγιο. Πρωταγωνιστούν οι Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Kelvin Harrison Jr.και Riley Keough.

Τη συνέχεια κάνει το πολυδιαφημισμένο prequel του Annabelle, το Annabelle: Creation του David F. Sandberg. Κυκλοφορεί από την Tanweer στις 14 Σεπτεμβρίου και θα μας αφηγηθεί τα γεγονότα σχετικά με την προέλευση της διαβολικής κούκλας πριν το πρώτο Annabelle που είδαμε το 2014. Πρωταγωνιστούν οι Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia και Miranda Ott.

Τέλος, τη σκυτάλη παίρνει το remake του It (Το Αυτό) το οποίο θα προβληθεί στους κινηματογράφους της χώρας μας στις 28 Σεπτεμβρίου (κυκλοφορία της Tanweer). Η σκηνοθεσία είναι του Andrés Muschietti και πρωταγωνιστούν οι Jaeden Lieberher, Bill Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis και Finn Wolfhard. Η ταινία –όπως και η αρχική του 1990– βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King.

Οπωσδήποτε λοιπόν μιλάμε για έναν γεμάτο Σεπτέμβρη που αναμένεται να μας δώσει πολλές νέες horror εμπειρίες. Ας ελπίσουμε να είναι και ποιοτικές.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ