Οι Bill Skarsgard και Lily-Rose Depp στο remake του Nosferatu

Ο καταξιωμένος Robert Eggers δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι εξαιρετικές και πρωτότυπα σκηνοθετημένες ταινίες που μας έχει δώσει όπως τα The Witch, The Lighthouse και The Northman αποδεικνύουν ακόμα και στον μεγαλύτερο αμφισβητία το αστείρευτο σκηνοθετικό του ταλέντο.

Το επόμενο βήμα του σπουδαίου σκηνοθέτη θα είναι ένα remake της κλασικής ταινίας τρόμου «Nosferatu» (1922). Αυτό που παρουσιάζει όμως μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόσφατα λοιπόν δύο αξολογότατα ονόματα ανακοινώθηκαν προκαλώντας ενθουσιασμό.

Πρόκειται για τους Bill Skarsgard (It, Deadpool 2) και Lily-Rose Depp (Yoga Hosers) οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τους ρόλους του βρικόλακα Count Orlok και της νεαρής γυναίκας την οποία καταδιώκει ο φοβερός Orlok.

Την παραγωγή θα πραγματοποιήσουν οιJeff Robinov, John Graham, Robert Eggers, Chris Columbus και Eleanor Columbus ενώ η διανομή της ταινίας θα γίνει από την Focus Features. Άγνωστη παραμένει η περίοδος κυκλοφορίας του remake. Θα σας ενημερώσουμε όταν δημοσιευτούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ