Νέο teaser για την 4η σεζόν του Stranger Things

Το «Stranger Things» είναι σίγουρα μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές για τους φίλους του sci-fi/horror και έχει καιρό να παρουσιάσει κάτι νέο στις οθόνες μας. Τελικά έγινε γνωστό μετά από πολλές καθυστερήσεις, ότι η 4η σεζόν θα προβληθεί στα μέσα του 2022 στο Netfilx.

Επίσης ένα νέο ενδιαφέρον teaser trailer μάς τάραξε για τα καλά και μας έβαλε στο κλίμα της τελικής ευθείας για τη συνέχεια. Το teaser επικεντρώνεται σε κάποιο παιδικό ίδρυμα ή νοσοκομείο και προφανώς θέλει να πει περισσότερα απ’ όσα δείχνει. Δείτε το και πείτε μας τη γνώμη σας.

Όσον αφορά την υπόθεση, ο 4ος κύκλος μας στέλνει στο 1986 και σε δύο μέτωπα. Στο πρώτο ο αγαπημένος μας σερίφης Hopper που βρίσκεται φυλακισμένος κάπου στη μακρινή Καμτσάκα της Ρωσίας αντιμετωπίζει κινδύνους γήινους και εξωγήινους. Ταυτόχρονα στις ΗΠΑ των αγαπημένων μας μικρών πρωταγωνιστών, ένας νέος τρόμος αναδύεται.

Θυμηθείτε κάποιες παλιότερες ειδήσεις μας με πληροφορίες από το νέο κύκλο στα ακόλουθα links:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ