The Turning (Η Γκουβερνάντα): τον Ιανουάριο στα ελληνικά cinema

Η κλασική νουβέλα τρόμου Henry James “The Turn of the Screw” (1898) έχει διασκευαστεί αμέτρητες φορές στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση με κορυφαία περίπτωση το κλασικό φιλμ του 1961 The Innocents. Άλλη μια κινηματογραφική εκδοχή λοιπόν αναμένεται να δει το φως της κυκλοφορίας το 2020.

Λέγεται The Turning και στη χώρα μας αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου 2020 με τίτλο «Η Γκουβερνάντα» (κυκλοφορία της Odeon και της Audio Visual).

Περίληψη:

«Για πάνω από 100 χρόνια, μια άκρως στοιχειωμένη ιστορία έχει επικρατήσει για να τρομάζει τα πλήθη. Τον Ιανουάριο, «Η Γκουβερνάντα» της DreamWorks Pictures’ μας πηγαίνει σε ένα μυστηριώδες κτήμα στην εξοχή της περιοχής Μέιν , όπου η Κέιτ – που μόλις έχει ξεκινήσει να δουλεύει ως νταντά- πρέπει να φροντίσει δύο ψυχικά διαταραγμένα ορφανά, την Φλόρα και τον Μάιλς. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι το μέρος αλλά και τα παιδιά κρύβουν σκοτεινά μυστικά, και τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως δείχνουν».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Floria Sigismondi γνωστή για τη σκηνοθεσία επεισοδίων των διάσημων τηλεοπτικών σειρών Daredevil και The Handmaids Tale. Στο σενάριο βρίσκουμε τους αδερφούς Carey W. Hayes και Chad Hayes που έγραψαν το σενάριο του The Conjuring. Πρωταγωνιστούν οι Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince και Joely Richardson.

Η διάρκεια της ταινίας ανέρχεται στα 95 λεπτά. Τσεκάρετε επίσης το επίσημο trailer του «The Turning» το οποίο αφήνει αρκετές υποσχέσεις για τη νέα αυτή εκδοχή του κλασικού βιβλίου του Henry James.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ