Ιστορίες φαντασμάτων στο επερχόμενο Campfire

Με ενδιαφέρον cast και κατασκηνωτική διάθεση θα κάνει την εμφάνισή του από το νέο έτος μία αξιοπρόσεκτη ανθολογία τρόμου. Πρόκειται για το «Campfire» του σεναριογράφου John Lohmann. Στην ανθολογία αυτή θα παρουσιάζονται 6 ανατριχιαστικές ιστορίες φαντασμάτων που η αφήγησή τους γίνεται γύρω από μια φωτιά κατασκήνωσης (κλισέ αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν οι Lisa Wilcox (Nightmare of Elm Street 4 & 5), Chester Rushing (Stranger Things), Matty Cardarople (Stranger Things), Daniel Roebuck (The Fugitive), Josh Sussman (Glee), Eva Hamilton (Death Kiss), Faithe Herman (Shazam!), Ira Heiden (Nightmare of Elm Street 3), Corinna Jones (Rat Race), John Tague (American Horror Story) και James Stokes (Stranger Things).

Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για σπουδαίο cast που έχουμε ξανασυναντήσει σε διάσημες ταινίες και σειρές. Χρέη εκτελεστικού παραγωγού έχει αναλάβει ο Nick Benson (Tremors). Λογικά θα μάθουμε και θα δούμε περισσότερα για το «Campfire» στο κοντινό μέλλον. Μείνετε λοιπόν κοντά μας για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ