Τρόμος και Αβεβαιότητα στο It Comes at Night

Από τον πρωτάρη σκηνοθέτη και σεναριογράφο Trey Edward Shults έρχεται αυτό το ενδιαφέρον όπως όλα δείχνουν φιλμ τρόμου που φέρει τον τίτλο «It Comes at Night». Πρόκειται για ψυχολογικό θρίλερ/τρόμου που επικεντρώνεται σε μια οικογένεια που έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες επιβίωσης στην απομονωμένη κατοικία τους την ώρα που μια μεγάλη, αφύσικη απειλή τρομοκρατεί τον κόσμο.

Ο ερχομός μιας άλλης οικογένειας στο σπίτι αναζητώντας καταφύγιο αναστατώνει τη ζωή της πρώτης και παρά τις αρχικά καλές διαθέσεις όλων, σταδιακά αναπτύσσεται κλίμα ανασφάλειας και έλλειψης εμπιστοσύνης που τροφοδοτείται και από εξωτερικούς κινδύνους. Ο πατέρας της αρχικής οικογένειας καλείται να προστατέψει τους δικούς του με κάθε μέσο ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται την απώλεια της ψυχής του!

Πρωταγωνιστούν οι Joel Edgerton, Kelvin Harrison Jr., Riley Keough, Griffin Robert Faulkner, Christopher Abbott και Carmen Ejogo. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χορταστικό trailer που μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο που μας έρχεται στη χώρα της, τις ΗΠΑ και φυσιολογικά θα έρθει και από τη χώρα μας μετά από ένα μικρό διάστημα (θα ενημερωθείτε φυσικά).

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ